У Луганській області виявили контакт-центр, який працював на російські компанії

У Луганській області виявили контакт-центр, який працював на російські компанії
У Луганській області виявили контакт-центр, який працював на російські компанії

У Сєвєродонецьку Луганської області правоохоронці викрили контакт-центр, який надавав інформаційні та комунікаційні послуги підприємствам Російської Федерації. Частина працівників цього центру були працевлаштовані неофіційно та не сплачували податки до бюджету.

Об этом сообщает Слон РУ

Про це повідомляє сьогодні, 10 червня, пресслужба Офісу генерального прокурора.

"Прокурорами спільно зі співробітниками Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях викрито факт функціонування у м. Сєвєродонецьк контакт-центру, який надавав інформаційні та комунікаційні послуги підприємствам Російської Федерації", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, центр обслуговував клієнтську базу низки російських підприємств. Розрахунок за послуги працівників "фірми" здійснювався у російських рублях. Частина "операторів" контакт-центру не були офіційно працевлаштовані та не сплачували податки до державного бюджету України.

Під час обшуку в офісі контакт-центру правоохоронці вилучили електронні та паперові носії інформації, що підтверджують співпрацю з юридичними особами країни-агресора.

Нагадаємо, сьогодні, 10 червня, правоохоронці блокували контрабандне постачання в Україну деталей до танкових боєприпасів, виготовлених в Росії. Контрабандою займалися четверо переселенців з Луганської області.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/u-luganskiy-oblasti-viyavili-kontakt-centr-yakiy-pracyuvav-na-rosiyski-kompaniyi-1563297.html”

©1info.net