Розбіжності позицій: стало відомо, чому Вакарчук вирішив залишити Верховну Раду

Розбіжності позицій: стало відомо, чому Вакарчук вирішив залишити Верховну Раду
Розбіжності позицій: стало відомо, чому Вакарчук вирішив залишити Верховну Раду

Однією із ймовірних причин складання мандату Святославом Вакарчуком були розбіжності його позиції та позиції більшості представників партії "Голос" у питанні про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Через це та ще низку причин нардеп вирішив піти з Верховної Ради України.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Про це повідомляє видання "Лівий берег" з посиланням на власні джерела.

Так, за інформацією, Вакарчук відмовився підписувати подання про звільнення Авакова з посади. Депутати партії "Голос" назвали це "робочими дискусіями". У цей час сам Вакарчук у перебував у Львові, з матір’ю.

Водночас у партії розповіли, що після того, як головою "Голосу" переобрали Кіру Рудик, Вакарчук практично повністю відсторонився від участі в партійному житті. На початку він наголошував на тому, що є звичайним членом команди. Проте, як виявилося, така позиція має і негативні наслідки.

Також Вакарчук не зійшовся з однопартійцями у позиції щодо місцевих виборів, які наближуються. Так, на думку більшості представників партії, їм необхідне більш жорстке позиціювання, а Вакарчук із цим не погоджується.

"За ці три місяці, як ви самі бачите, дуже багато змінилось. Ви бачите, як змінився стиль нашої партії, як змінилися командні підходи. І основне завдання, яке я тоді ставив перед Кірою і командою — зробити так, що партія перестала асоціюватися з її лідером, тобто зі мною, вони успішно виконали", – сказав Святослав Вакарчук під час пресконференції.

Раніше повідомлялося, що засновник партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що складає мандат депутата та залишає Верховну Раду.


Джерело статті: “https://tsn.ua/politika/rozbizhnosti-poziciy-stalo-vidomo-chomu-vakarchuk-virishiv-zalishiti-verhovnu-radu-1563753.html”

©1info.net