У Порошенка заявили про незаконне стеження і зажадали пояснень від влади

Співголова фракції «Європейська солідарність» Артур Герасимов заявив, що за п’ятим президентом лідером партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко ведеться незаконне стеження.

Об этом сообщает Устав

Про це він повідомив на брифінгу, оприлюднивши фотографії автомобілів з неіснуючими в базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу приміщення п’ятого президента, передає прес-служба «ЄС».

Герасимов підкреслив, що «Європейська солідарність» вимагає від президента Володимира Зеленського відповіді на питання, хто і з якою метою санкціонує незаконні стеження за лідером партії.

«Вчора недалеко від його будинку були зафіксовані невідомі автомобілі марки Toyota і Volkswagen, і мікроавтобус Volkswagen, в яких знаходилися невідомі люди, які відмовилися представитися, назвати себе. А що стосується номерів, які були на цих машинах, то таких номерів в природі не існує. В базі номерів цих номерів немає. Це говорить тільки про одне: це номери прикриття і підтверджує той факт, що за Петром Порошенком ведеться незаконне стеження», – зазначив Герасимов.

Він зазначив, що порушення закону стосовно лідера «Європейської солідарності» стали системними.

«Та порушення політично мотивованих справ правоохоронними органами, і незаконні спроби вручення підозр, які ви бачили на цьому тижні, і незаконне стеження, про яку ми зараз говоримо. І незаконне прослуховування телефонів лідерів опозиції», – констатував Герасимов.

«Ми звертаємося до Зеленському, який, як ми всі почули за заявами її соратників, зосередив у себе абсолютну владу в країні: хто веде цю незаконне стеження? Тому що всі розуміють, що центр незаконного стеження, центр незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції, і пульт від всього цього знаходиться на вулиці Банковій, де знаходиться кабінет Зеленського», – переконаний Герасимов.

Він також зазначив, що питання незаконної діяльності силовиків набагато ширше, ніж тільки переслідування Порошенко.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296805-13-06.html”

©1info.net