У Вінниці пенсіонер виїжджаючи з подвір’я на «Запорожці», протаранив скутер — 21-річна дівчина потрапила до лікарні

12 червня близько 10.05 години у Вінниці зіткнулись автомобіль з мопедом. Внаслідок автопригоди пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізована до лікарні. За фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

Об этом сообщает Russiangate


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.


За попередньою інформацією слідства, 76 – річний водій автомобіля «ЗАЗ-11028», житель м. Вінниці, виїжджаючи з прилеглої території домогосподарства по вулиці Пирогова, допустив зіткнення з мопедом Honda dio fit, який рухався по головній дорозі.




У результаті автопригоди 21-річна вінничанка, пасажирка двоколісного транспортного засобу, отримала тілесні ушкодження й госпіталізована до міської клінічної лікарні. Водії транспортних засобів під час зіткнення не постраждали.


Транспортні засоби поміщений на арештмайданчик.


Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.


Проводиться розслідування.


Підписуйтесь на Винница.info в Telegram

Джерело статті: “http://www.vinnitsa.info/news/u-vinnytsi-pensioner-vyyizhdzhayuchy-z-podvir-ya-na-zaporozhtsi-protaranyv-skuter-21-richna-divchyna-potrapyla-do-likarni.html”

©1info.net