Селфи против фальсификаций
Селфи против фальсификаций

На нормальних виборів при підрахунку голосів присутні всі члени виборчої комісії. Після закінчення процедури кожен з них розписується в підсумковому протоколі і тільки після цього йде додому.

Об этом сообщает Преступная Россия

Майбутній референдум з питання про продовження повноважень Путіна, як відомо, триватиме не один, а сім днів. Що станеться з бюлетенями, кинутими виборцями в урни в перший день? За законом вони повинні залишитися лежати там до закінчення сьомого дня. Кожен вечір цю урну своєю печаткою буде опечатувати голова комісії, розкриваючи її на наступний день, щоб продовжити голосування. Підраховувати бюлетені, кинуті в перші шість днів, тільки ввечері сьомого дня.

Коли голова комісії хоче сфальсифікувати результат в ході звичайних виборів, він змушений робити це в присутності інших членів комісії. У ситуації зростання протестних настроїв це часто стає проблемою, деякі з них раптом починають заперечувати. Зараз ніяких складностей з цим не виникне. Ввечері першого, другого, третього і далі — до шостого дня — голова цілком на законних підставах буде залишатися наодинці з урною, опечатаній його власною печаткою. Ніхто не буде заважати йому щовечора розкривати її, прибирати бюлетені, подані проти, замінюючи їх бюлетенями з позначкою «за», а потім знову запечатувати урну.

Втім, на кожну хитру гайку, як відомо, знайдеться болт з різьбою. Досить кожному, проголосував проти, зробити селфи на тлі ділянки, із зазначенням його номера, а потім викласти фотографію на спеціальному розділі сайту, наприклад, місцевого штабу Навального (природно, якщо той спроможеться його створити). Якщо кількість селфи перевищить кількість голосів «проти», зафіксованих на зазначеній ділянці, — це послужить стовідсотковим доказом того, що зазначені голоси були вкрадені.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296870-13-06.html”

©1info.net