Стрілянина по своїх ногах. Здається, Трамп робить все для того, щоб не переобратися. Що відбувається? Відповідає Іван Яковина

Сыч

REUTERS / Kevin Lamarque

Об этом сообщает Компромат

Президент США Дональд Трамп

REUTERS / Kevin Lamarque


Передвиборча кампанія в США йде повним ходом, але смуга електоральної удачі для чинного глави Білого дому Дональда Трампа, здається, закінчилася. Політичний оглядач НВ Іван Яковина розповідає, що відбувається в Америці напередодні виборів.

Радіо НВ · Світ огляд: Криза Трампа, паніка Лукашенка, режим виживання Путіна

Вже менше ніж півроку залишилося до виборів президента США і зараз за всіма законами жанру передвиборча боротьба в Америці стає все більш і більш запеклою. Чинний президент, яким там зараз є республіканець Дональд Трамп, вже подолав у своєму житті кілька складних політичних періодів під час цієї передвиборчої кампанії 2020 року. Чесно кажучи, кожна з цих подій могла його звалити.

По-перше, всі пам’ятають український скандал, коли Трампа звинуватили в тому, що він притримав видачу Україні озброєння в обмін на те, щоб президент Зеленський оголосив про початок розслідування проти Гантера Байдена. Цей скандал і супутній йому імпічмент Дональд Трамп подолав дуже успішно. Більш того, він отримав виправдання в Сенаті, після якого його рейтинг виріс. Хоча сам факт імпічменту залишився все одно — це, звичайно, неприємно, але ніяких серйозних наслідків для Трампа не було.

Коронавірусна епідемія — це, можливо, найскладніша історія для Трампа, тому що він дійсно «протупив», весь лютий і березень нічого не робив для того, щоб захистити американський народ від коронавірусної пандемії; не міг нічого робити, тому що спочатку, насправді, навіть не вірив у її реальність. Коли справа стала зовсім погана і Америка вийшла на перше місце в світі за числом заражених і померлих людей, у цей момент Трамп зрозумів, що треба щось робити, і він придумав досить спритний, на мій погляд, засіб виходу з цієї ситуації: звалив всю провину на Китай.

Передплатіть, щоб прочитати повністю

Нам необхідна ваша підтримка, щоб займатися якісною журналістикою

Передплатити Я вже передплатник
Перший місяць 1 ₴. Відмовитися від передплати можна у будь-який момент
Сыч

Віталий Сич, Головний редактор

Друзі, ми вводимо платний доступ до частини контенту НВ.

Ми гарантуємо, що на НВ ви не побачите просування інтересів політиків, бізнесменів і партій. Ви також ніколи не побачите тут прихованої комерційної реклами, яку називають джинсою.

Дякуємо всім, хто читає і підтримує нас.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/countries/ivan-yakovina-pro-skladni-politichnih-periodi-dlya-trampa-vibori-v-ssha-2020-50093604.html”

©1info.net