Уряд здійснив кадрові призначення в Міністерстві енергетики

Розпорядженням Кабінету Міністрів від 10 червня 2020 р. № 636-р тимчасово покладено, до призначення в установленому порядку, виконання обов’язків державного секретаря Міністерства енергетики України на директора департаменту внутрішнього аудиту зазначеного Міністерства Пержинську Світлану Леонідівну.
Також розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 633-р «Про продовження виконання обов’язків заступника міністра», у зв’язку з перейменуванням Міністерства енергетики та захисту довкілля України прийнято рішення вважати Демченкова Ярослава Сергійовича таким, що продовжує працювати на посаді заступника Міністра енергетики України з питань європейської інтеграції.
Розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 634-р «Про продовження виконання обов’язків заступника міністра» Уряд, у зв’язку з перейменуванням Міністерства енергетики та захисту довкілля України розпорядився вважати Бойка Юрія Миколайовича таким, що продовжує працювати на посаді заступника Міністра енергетики України.
Розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 640-р призначено Кузьменкова Олексія Олександровича першим заступником Голови Державного агентства водних ресурсів України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків на зазначеній посаді строком на п’ять років з урахуванням часу призначення на посаду згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 609.
Також Розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 638-р звільнено Хорєва М. Ю. з посади першого заступника Голови Державного агентства водних ресурсів України та призначено згідно з розпорядженням 641-р. заступником Голови Державного агентства водних ресурсів.
Також розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 642-р Урядом покладено тимчасово, до призначення в установленому порядку, виконання обов’язків Голови Державного агентства водних ресурсів України на заступника Голови зазначеного Агентства Хорєва Михайла Юрійовича.
Відповідно, розпорядження від 10 червня 2020 р. № 639-р звільнено Гвозденка П. В. з посади заступника Голови Державного агентства водних ресурсів України відповідно до частини першої статті 871 Закону України “Про державну службу».

Здійснено призначення і керівників Державного агентства України з управління зоною відчуження. Так, розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 644-р призначено Пляцка Андрія Валерійовича першим заступником Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження та розпорядженням від 10 червня 2020 р. № 645-р призначено Шевчука Максима Костянтиновича заступником Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження — з дати початку фактичного виконання ними посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на три місяці.

Об этом сообщает Алексей Пивоваров



Джерело статті: “http://jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/urjad-zdjsniv-kadrov-priznachennja-v-mnsterstv-jenergetiki-60052”

©1info.net