Вони гадали, що познайомилися в універі. А насправді — ще коли їм було по шість років

Фото :

Ed Savitt/Facebook

Об этом сообщает Преступная Россия


Британці Гайді Паркер та Ед Севіт тривалий час гадали, що познайомилися в університеті, після чого одружилися. Але пізніше з’ясувалося, що вони знали одне одного ще з відпочинку на літньому курорті — там вони подружилися, коли їм було по шість.

Про це Гайді та Севіт розповіли виданню Unilad.

За словами пари, роззнайомилися вони одне з одним у Ньюкаслському університеті, куди вступили з різницею в рік. Почалося все з того, що в 2011 році Ед знайшов Гайді у Facebook і попросив її допомогти з пральною машиною.

Потім вони побачилися ще раз на вечірці — і відтоді почали зустрічатися. У 2015-му пара почала планувати весілля.

Того ж року мати Гайді згадала про сімейний відпочинок на одному з турецьких курортів у 1997 році й згадала, що тоді дівчинка познайомилася з хлопцем на ім’я Ед. Коли це фото побачив наречений Гайді, з’ясувалося, що на ньому насправді був він.

«Я була в такому шоці, що мала прилягти. І Ед був вражений не менше… ми не могли повірити в це», — розповіла дівчина. Сам Ед сказав: хоча й не вірить у дива, але «ця історія змінила моє життя».

Після весілля (темою якого, як не дивно, стала вечірка на літньому курорті) Ед і Гайді ще раз відвідали той курорт у Туреччині, де познайомилися вперше. Хоча сама дівчина вже й не пам’ятає, що тоді було.

Поділитись :


Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/voni-gadali-sho-poznajomilisya-v-univeri-a-naspravdi-she-koli-yim-bulo-po-shist-rokiv”

©1info.net