В ОРДЛО повним ходом ідуть «навчання» снайперів, артилеристів і гранатометників

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Об этом сообщает Слон РУ

Повідомляється, що з 15 червня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК розпочаті збори з корегувальниками артилерійського вогню, снайперами, гранатометниками, розрахунками протитанкових ракетних комплексів та командирами артилерійських розрахунків.

Зазначається, що ці заходи проводяться на всіх полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

"Водночас противник укріплює старі та обладнує нові інженерні споруди, а також відновлює мінно-вибухові загородження через збільшення випадків несанкціонованого спрацювання їх елементів", — повідомляють у відомстві.

Контроль та перевірка виконання зазначених робіт здійснюється офіцерами штабів армійських корпусів російських окупаційних військ "із виїздом на об’єкти та складанням відповідних актів і фотозвітів".

Нагадаймо, що на Світлодарській дузі російські окупанти більше тижня б’ють із заборонених мінометів і активно підвозять боєприпаси на позиції бойовиків.



Джерело статті: “https://dn.depo.ua/ukr/dn/v-ordlo-povnim-khodom-idut-navchannya-snayperiv-artileristiv-i-granatometnikiv-202006161175716”

©1info.net