Парламент ухвалив закон про підтримку культури та творчих індустрій

Парламент ухвалив закон про підтримку культури та творчих індустрій
Парламент ухвалив закон про підтримку культури та творчих індустрій

Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт №3377 про підтримку культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу через карантин, пов’язаний із поширенням COVID-19

Об этом сообщает Moscow Post

Про це УП.

Відповідний підтримали 343 народні депутати.

Читайте також:

Закон передбачає:

— зменшення орендної плати для закладів культури, які не можуть використовуватися через карантин тощо;

— зміни до закону про рекламу, які передбачають додаткові можливості для роботи радіо;

— на час карантину та до 31 грудня 2020 року телерадіоорганізації та провайдерів програмної послуги, що використовують радіочастотний ресурс, звільняють від оплати 50% вартості послуг Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення;

— забезпечення діяльностф Українського культурного фонду, виконання покладених на фонд функцій і повноважень у межах кошторису.

Читайте також:

Кабінет міністрів у місячний строк із дня набрання чинності закону має розробити та затвердити порядок та умови надання державної підтримки кінематографії у формі надання державної субсидії на розвиток кінопроекту.

Також уряд має затвердити перелік платних послуг, які можуть надавати державні та комунальні заклади культури, що не є орендою.



Джерело статті: “https://gazetavv.com/news/culture/1592302167-parlament-uhvaliv-zakon-pro-pidtrimku-kulturi-ta-tvorchih.html”

©1info.net