Призначили нового керівника Київського відділення поліції Вінниці (Фото)

Призначили нового керівника Київського відділення поліції Вінниці (Фото)
Призначили нового керівника Київського відділення поліції Вінниці (Фото)

16 червня особовому складу Київського відділення Вінницького відділу поліції представили нового керівника. Тимчасове виконання обов’язків начальника покладено на Віталія Стахова, який очолював Управління протидії наркозлочинності.

Об этом сообщает Алексей Пивоваров

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Представляв нового керівника начальник головного управління Нацполіції Вінниччини Іван Іщенко зазначив, що підполковник поліції Віталій Стахов – професійний, компетентний офіцер, який має досвід роботи на різних посадах, який пройшов шлях від рядового працівника до керівника управління обласного главку поліції. Він висловив надію, що новий очільник підрозділу дозволить покращити професійну діяльність поліцейських відділення.

Начальник ГУНП наголосив особовому складу на пріоритетних аспектах діяльності поліції – оперативному реагуванні на усі повідомлення громадян, попередженні та розкритті тяжких злочинів, протидії наркозлочинності, виявлення фактів незаконного обігу зброї, розкритті крадіжок на території обслуговування. Він поставив завдання новому керівнику приділити увагу цим питанням та належним чином організувати роботу.

Читайте також: Заступниками керівника поліції Вінниччини стали двоє одеситів (Фото)

Підписуйтесь на наш канал в
Telegram

Джерело: Vinbazar.com

Джерело статті: “http://vinbazar.com/news/suspilstvo/priznachili-novogo-kerivnika-kivskogo-viddilennya-politsii-vinnitsii-foto”

©1info.net