У книзі ХХ століття знайшли правильний спосіб варити яйця

У мережі з’явився лайфхак, як правильно варити яйця – перед приготуванням їх потрібно трохи потримати в холодній воді.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

За словами автора культової книги про їжу "Як приготувати вовка", Мері Френсіс Кеннеді Фішер, випущеної в 1942 році, всі роблять одну і ту ж помилку, коли мова йде про варені яйця, і це пов’язано з температурою води, передає Mirror.

Після того, як потримати яйця в холодній воді, їх варто помістити в воду, доводячи до кипіння на маленькому вогні, – так вони зваряться рівномірно.

Другий спосіб правильного приготування яєць – покласти їх в невелику кастюлю, потім швидко її розігріти, і як тільки вода закипить, дістати яйця. Цей метод Фішет вважає найкращим: блюдо виходить дуже ніжним.

Британські експерти, проаналізувавши книгу, прийшли до висновку, що багато людей у всьому світі звикли варити яйця, просто кинувши їх у воду, проте це неправильний процес. Ті, хто кидає в киплячу воду яйця, вчиняють зовсім необачно, оскільки в такому випадку білок повністю згорнеться, а ось жовток залишиться рідким.

Повідомляється, що багато користувачів мережі неабияк здивувалися правильному процесу, а деякі навіть зізналися, що помічали різницю в приготованому блюді, для якого використовувалися різні підходи.

Раннє OBOZREVATEL розповідав, як правильно приготувати крупу, щоб вона була розсипчастою.

Підпишись на наш Telegram. Надсилаємо лише "гарячі" новини!

Читайте всі новини по темі "Кулінарні поради" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://food.obozrevatel.com/ukr/news/u-knizi-hh-stolittya-znajshli-pravilnij-sposib-variti-yajtsya.htm”

©1info.net