З гарним макіяжем і в топі з пір’ям: переможниця шоу «Холостяк» продемонструвала ефектний аутфіт

З гарним макіяжем і в топі з пір’ям: переможниця шоу "Холостяк" продемонструвала ефектний аутфіт
З гарним макіяжем і в топі з пір’ям: переможниця шоу "Холостяк" продемонструвала ефектний аутфіт

Переможниця 10-го сезону шоу "Холостяк" – 23-річна гімнастка Даша Ульянова, похизувалася перед своїми фоловерами в Instagram новим ефектним образом.

Об этом сообщает Русский слон

Даша Ульянова_2

На знімках Даша з’явилася у чорному топі з пір’ям на бретельках і чорній шкіряній спідниці. Свій аутфіт вона доповнила укладанням з локонами і насиченим красивим макіяжем з акцентом на очах. Її шию прикрашав золотий кулон на ланцюжку.

Даша Ульянова_1

Дівчина спокусливо дивиться в об’єктив фотокамери.

"Нудьгувала за собою красивою", — написала під світлиною Ульянова.

Ще Даша зробила в цьому образі селфі в автомобілі і звернулася до шанувальників, щоб ті не соромилися підходити до неї на вулиці поспілкуватися і сфотографуватися. Також вона зазначила, що багато селебріті "ловлять зірку" і ведуть себе дуже зарозуміло. Ульянова сказала, якщо вона досягне успіхів, то ніколи не буде так поводитися.

Даша Ульянова_3

"Підходьте, не соромтеся. Іноді ви пишете мені, що бачили мене в місті, хотіли познайомитися особисто, але посоромилися підійти. Особливо після моєї поїздки до Одеси було багато таких повідомлень. Дівчата, не бійтеся і не соромтеся. У такі моменти я хвилююся не менше, ніж ви. Я не зірка, не всесвітньо відома співачка чи актриса кіно, поки що. Я завжди не проти спілкування наживо, нікому не відмовляю в селфі і перекинутися парочкою приємних добрих слів.

Даша Ульянова_2

І навіть, якщо колись досягну високих вершин і стану публічною особою, я ніколи не буду дивитися на людей з висоти. Мені дуже шкода, що багато хто, упіймавши зірку, поводяться дивно і, часом, огидно. Ставлять себе на вигаданий п’єдестал. Це дуже не правильно і що швидко спалахує, то швидко згорає.

Дякую всім за увагу і запам’ятайте, що я завжди вам рада — і тут в Instagram, і на Хрещатику, і в магазині, і навіть у таксі. Всіх обіймаю", — йдеться в пості Даші.

Минулого разу переможниця "Холостяка" продемонструвала яскравий лук в асиметричній сукні кольору фуксії з оголеною спиною.

Даша Ульянова_1

Читайте також: У короткій сорочці з пікантним декольте: переможниця шоу "Холостяк" зробила селфі у ніжному луці


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/news/show-biznes/z-garnim-makiyazhem-i-v-topi-z-pir-yam-peremozhnicya-shou-holostyak-prodemonstruvala-efektniy-autfit-1569742.html”

©1info.net