Шквали, град і смерчі: Синоптик назвала області в Україні, де буде бушувати негода

У вівторок, 23 червня, над Україною знову закрутить циклон, який принесе опади. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають .

Об этом сообщает Компромат

Дощі пройдуть на заході країни. Також зливи прогнозують у Вінницькій і Житомирській областях. А ввечері вони дійдуть до Київської. "При грозах можливі шквали, град і навіть локальні смерчі", — зазначила синоптик.

Суха і сонячна погода буде на півдні України, в Кропивницькій, Черкаській, Луганській та Донецькій областях. Температура повітря вночі складе +15…+22 градуси. Вдень на Заході +19…+24, на Сході +28…+33, на Півночі, в Центрі та на Півдні країни стовпчики термометрів покажуть +24…+29.

У Києві вівторок буде з дощами і грозами. Ввечері в окремих районах можливі сильні зливи, шквал, град. Температура повітря трохи знизиться: 23 июня очікується +26…+27 градусів.

"Ще відчутніше посвіжішає в середу, до +24 градусів. У другій половині тижня спека повернеться, а з наступного тижня, з 29-30 червня, знову передбачається зниження температури повітря", — написала Діденко.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/society/shkvaly-hrad-i-smerchi-synoptyk-nazvala-oblasti-v-ukraini-de-bude-bushuvaty-nehoda-333125.html”

©1info.net