На Донбасі українські військові знищили двох окупантів, ще трьох поранили

Міністерство оборони України

Об этом сообщает Москов постскриптум

У зоні ООС зафіксовано 16 обстрілів (ілюстративне фото)

Міністерство оборони України


Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі терористи 16 разів відкривали вогонь. Один український військовий був поранений.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Оріхового бойовики вдарили з артилерійських систем калібру 122 мм, 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, неподалік Попасної — зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки та Новотошківського — зі 120 мм мінометів, тричі поблизу Хутора Вільного — зі 120 мм та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, біля Катеринівки — зі 120 мм мінометів та гранатометів, неподалік Новгородського — з 82 мм мінометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Широкиного терористи обстрілювали українських військових з протитанкових ракетних комплексів Корнет калібру 152 мм. Ракета потрапила у верхню частину щогли зі стаціонарною спостережною камерою СММ ОБСЄ і вивела з ладу обладнання. Поблизу Павлополя окупанти вели вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, неподалік Новомихайлівки — мінометів калібру 82 мм, в районі Старогнатівки та Мар’їнки — з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

За даними розвідки, 22 червня українські військові знищили двох окупантів та поранили ще трьох.

З початку поточної доби обстрілів з боку бойовиків не було

Редактор: Ірина Кутєлєва-Коваленко

Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/events/viyna-na-donbasi-ukrajinski-viyskovi-zavdali-vtrat-okupantam-novini-ukrajini-50095728.html”

©1info.net