Регіон у Німеччині відновлює карантин. Там у понад 1300 працівників м’

Регіон у Німеччині відновлює карантин. Там у понад 1300 працівників м’

Керівник німецької федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Армін Лашет оголосив про відновлення карантинних обмежень в районі Ґютерсло. Там на м’ясокомбінаті виявили спалах коронавірусу — понад 1300 його працівників захворіли коронавірусною хворобою.

Як повідомляє BBC, це перше відновлення карантинних обмежень у Німеччині — навіть на місцевому рівні — з часу їхнього зняття в травні.

Об этом сообщает FLB

За словами Лашета, карантин у Ґютерсло триватиме до 30 червня. «Ми вирішили, що потрібні подальші заходи», — повідомив він на пресконференції.

Відновлення карантину означає, що в районі закриваються всі бари, музеї та кінотеатри, а також зберігаються обмеження щодо соціального дистанціювання. Крім того, працівники м’ясокомбінату підуть на обов’язковий карантин, а для впровадження карантину залучать додаткові сили поліції.

Зазначимо, що в районі Ґютерсло мешкає близько 360 тисяч людей.

Про спалах коронавірусу на м’ясокомбінаті в землі Північний Рейн-Вестфалія повідомляли й раніше. 20 червня там коронавірус підтвердили в понад тисячі працівників — тоді про відновлення карантину не йшлося, але роботу підприємства призупинили на два тижні.

Станом на 23 червня в Німеччині виявили всього понад 192 тисячі людей, які хворіли чи хворіють COVID-19, з них майже 176 тисяч одужали.

читайте також

    ВООЗ попереджає: коронавірус з нами надовго. Що це означає, з чим нам треба примиритися і з чим боротися?
    Менше карантину — більше інфікованих? Як ослаблення коронавірусних обмежень позначилося на кількості випадків зараження

Станом на 23 червня з початку епідемії коронавірусне захворювання підтвердили у 9 млн 192 тисячі 309 людей зі всього світу. З них 4 млн 939 тисячі 295 пацієнтів одужали та 474 444 — померли від ускладнень. Наразі продовжують лікування понад 3,7 млн людей.

Інформаційна гігієна не менш важлива за особисту. Ми працюємо навіть в умовах карантину і піклуємось про новини, які ви отримуєте! Підтримайте нас на Спільнокошті! Підтримайте незалежну журналістику!

Джерело статті: “http://fromua.news/article/9344799/region-u-nimechchini-vidnovlyuie-karantin-tam-u-ponad-1300-pratsivnikiv-m/”

©1info.net