Янукович боїться за своє життя та гримується до невпізнання, – Добкін (Відео)

последние новости в Украине останні новини в Україні
последние новости в Украине останні новини в Україні


Віктор Янукович перебуває в Росії. Колишній президент України дуже побоюється за своє життя.

Об этом сообщает Russiangate

Він гримується до невпізнання перед виходом на вулицю. Про це 5 серпня в ефірі телеканалу Newsone повідомив екснардеп Михайло Добкін.

Ексгарант не вірить, що його охорона гарантує безпеку. Він всіляко намагається уникати публічних заходів та продовжує фактично переховуватися від усього світу.

Добкін зазначив, що Янукович прагне змінювати зовнішність. Це нібито допомагає йому, оскільки навіть на відстані 2-3 метрів впізнати колишнього політика просто не можуть. Добкін зазначив, що президент-втікач застосовує найсучасніші технології в області гриму: "Гримується до невпізнання".

Особисто "видозміненого" Януковича Добкін не бачив. Цю інформацію йому повідомив знайомий з Росії, якому колишній голова Харківської обласної державної адміністрації повністю довіряє. Перед ким саме відчуває страх експрезидент, Добкін не зазначив.

Раніше ASPI news повідомляє, що Янукович гучно відзначив 70-річчя у вигнанні. Також стало відомо, що у Росії назвали Януковича дезертиром, який прирік на загибель тисячі людей.



Джерело статті: “https://aspi.com.ua/news/politika/yanukovich-boitsya-za-svoe-zhittya-ta-grimuetsya-do-nevpiznannya-dobkin-video”

©1info.net