Протитанковий комплекс «Стугна» стане ще смертоноснішим для ворога

Конструкторське бюро “Луч” представить оновлену версію українського ПТРК.

Уже в 2021 році державне підприємство “Державне Київське конструкторське бюро “Луч”планує презентувати модернізований варіант протитанкового комплексу “Стугна-П”. За словами Генерального конструктора-Генерального директора Олега Коростельова, практично всі вузли відомого українського протитанкового комплексу зазнають значних змін, передають з посиланням на .

Об этом сообщает DEDAL

“Ми “Стугну” вже випустимо скоро. Я думаю, в наступному році це вже буде зовсім інший варіант “Стугни”, – повідомив очільник ДККБ “Луч” Олег Коростельов.

За його словами, практично всі складові вітчизняного комплексу зазнають певних вдосконалень та змін. “Він (ПТРК “Стугна-П”) буде вже взагалі в іншому вигляді – там будуть зменшені габарити, поліпшена ергономіка, забезпечено якість зображення, якість наведення й так далі”, – відзначив Олег Коростельов.

Нагадаємо, хоч ПТРК “Стугна-П” була прийнята на озброєння ЗСУ ще у 2011 році, масове постачання вітчизняного протитанкового комплексу, ракет та тренажерів для нього до війська почалося лише після вторгнення російських окупантів у 2014 році.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/blogs/protytankovyi-kompleks-stuhna-stane-shche-smertonosnishym-dlia-voroha-340120.html”

©1info.net