До Вінниці з’їдуться кращі художники світу


До Вінниці 17 серпня приїдуть кращі художники світу на відкриття Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник / The best artist»2020». Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на пресслужбу заходу.

Об этом сообщает Устав Груп

Традиційний щорічний Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник / The best artist – 2020 проходитиму у Вінниці з 17 по 27 серпня. У цьогорічному конкурсі візьмуть участь 32 художника з різних куточків України, а також іноземних держав.

"Упродовж двох тижнів вони відтворюватимуть на своїх полотнах «золоту провінцію» – Вінницю та Поділля, а також інші міста України, формуючи таким чином імідж культурного розвитку потенціалу України загалом та розвитку світової культури. У силу карантинних обставин, 16 учасників-іноземців з Киргизстану, Узбекистану, Палестини, Іраку, Йорданії, Білорусі, Словакії, Грузії, Кореї, Польщі таБолгарії долучаться в онлайн-режимі, тобто працюватимуть поза конкурсом", – інформує пресслужба.

chydozhnyk-vinnitsia 1

Крім звичних творчих майстерень, виставок, майстер-класів, лекцій та семінарів з обміну досвідом, вперше відбудеться квест «Вінницька палітра – сучасне і минуле». Його проведуть 23 серпня. Художники повинні будуть написати міські пейзажі та визначні історичні місця Вінниці на чітко визначених локаціях. А вінничани зробити з виконаними роботами селфі та завантажити в мережу. «Селфі з митцем», які наберуть найбільше вподобайок, будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками від партнерів.

Фото: з відкритих джерел


Джерело статті: “http://vlasno.info/kultura/7/konkursi/item/38576-do-vinnytsi-z-idutsia-krashchi-khudozhnyk”

©1info.net