Як швидко повернути евакуйоване авто в Києві: з’явилося детальне роз’яснення

В Україні удосконалили послугу отримання авто, яке було на штрафмайданчику. Раніше для це треба було вистоювати довгі черги.

Об этом сообщает Московский репортер


Про це повідомляє "24 канал".


Тепер в додатку Kyiv Smart City на смартфоні можна оплатити послугу і роздрукувати квитанцію. Для цього треба ввести дані авто, тоді буде створено електронну заяву на його повернення. З документом слід поїхати на штрафмайданчик. Після пред’явлення вам видадуть машину.


Інструкція до Kyiv Smart City


  1. Перейдіть на вкладку "Міські сервіси" — "Сервіси водія" — "Евакуація" і введіть номер автомобіля. Там же можна переглянути деталі евакуації, доказову базу з фотоматеріалами.
  2. Після внесення інформації про машину, якщо це зроблено до 18:00, заяву підтвердять в цей же день. Якщо після 18:00 — наступного дня, про що водій отримає сповіщення.
  3. Роздрукуйте заяву і підпишіть її. Вже з нею можете їхати на штрафмайданчик.
  4. Пред’явіть документ співробітнику поліції. Він відсканує його і видасть авто через декілька хвилин.



Як повідомляв "Апостроф", не секрет, що ціни на українському ринку на б/у авто відверто завищені. Інша справа Німеччина — там старі машини можна купити набагато дешевше.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-08-19/kak-bystro-vernut-evakuirovannoe-avto-v-kieve-poyavilos-detalnoe-razyasnenie/206912”

©1info.net