«Без проспектів «Мотороли» й «Гіві»: Цимбалюк відповів Зеленському на гучну новорічну промову

Цимбалюк і Зеленський

Заявляючи, що назви вулиць і те, кому присвячені пам’ятники в Україні, не мають значення, президент Володимир Зеленський унеможливлює єдність українського народу.

Об этом сообщает http://respublika-d2.com

Так відреагував на скандальне новорічне звернення глави держави український журналіст Роман Цимбалюк у ефірі радіо "Ехо Москви" (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Цимбалюк і Зеленський

Цимбалюк і Зеленський

"Що стосується назв. Річ же не тільки в тому, чи буде (що багатьох особливо в Росії обурює) проспект Степана Бандери. Він є і слава Богу. Але якщо мова про окуповані території, а президент говорить і про їхнє повернення, то питання: ми будемо їх повертати з проспектом "Мотороли" і вулицею "Гіві" чи ні? Мені здається, це важливо", – висловив переконання він.

Новини
"Дзвінок" справжньому "президенту": Портников пояснив привітання Зеленського Путіну

Журналіст підкреслив, що якщо президент говорить про єдність, то він не має використовувати такі конструкції, як "не має значення" і "яка різниця". Адже різниця, насправді, є.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • в новорічному зверненні до народу Зеленський заявив, що "неважливо, як названа вулиця, тому що вона освітлена й заасфальтована" і що "немає різниці, біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку закоханий".


  • Однак користувачі соцмереж досить критично сприйняли новорічне звернення президента України саме через питання мови і перейменування вулиць. Вони дорікнули йому відсутністю чіткої проукраїнської державницької позиції.


  • Крім того, українців розлютив телефонний дзвінок Зеленського Путіну, в процесі якого він привітав главу країни-окупанта з Новим роком.


Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/society/bez-prospektiv-motoroli-i-givi-tsimbalyuk-vidpoviv-zelenskomu-na-guchnu-novorichnu-promovu.htm”

©1info.net