Поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельних ушкоджень співмешканці

Поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельних ушкоджень співмешканці
Поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельних ушкоджень співмешканці

На світанку 31 грудня в Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря «швидкої допомоги», що у смт Нова Маячка в будинку виявлено тіло жінки з численними тілесними ушкодженнями.

Об этом сообщает http://futlyar.top

У загиблої була черепно-мозкова травма та переломи ребер.

Працівники поліції виїхали за вказаною адресою. Потерпілою виявилася 27-річна господарка будинку. Жителі населеного пункту розповіли, що вранці йшли по вулиці і побачили, як господар вказаного будинку намагався сісти в автомобіль. Помітивши людей, він крикнув, щоб вони викликали «швидку», інакше він зробить з ними те саме, що і з жінкою. Після цього чоловік поїхав. Налякані люди викликали «швидку», адже побоялися самі заходити в дім.

Правоохоронці провели огляд будинку і з’ясували, що зникли всі речі і документи господаря. Його місцезнаходження встановили через 20 хвилин. Чоловік знаходився в будинку своїх батьків, де його і затримали. Він саме збирав інші речі, намагаючись втекти.

31-річний зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Він пояснив, що співмешканка нібито зловживала алкоголем і це його розлютило. Він побив жінку, а коли вона перестала подавати ознаки життя, то усвідомив скоєне і намагався втекти, але його вчасно затримали працівники поліції.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Джерело статті: “http://vgoru.org/index.php/kriminal/item/49135-politseiski-zatrymaly-cholovika-iakyi-zavdav-smertelnykh-ushkodzhen-spivmeshkantsi”

©1info.net