Білопільчани прийшли до мерії через високі тарифи (відео)


Обурені високими цінами в грудневих платіжках за тепло, мешканці Білопілля прийшли в Білопільську міськраду, аби почути пояснення від керівництва міста, чому не відбулись перерахунки і зниження платежу.

Об этом сообщает http://russian-time.com

Зібрання носило стихійний характер, і про його організацію журналісти Білопілля.Сіty дізналися випадково. Втім, не дивлячись на стихійність, людей зібралося біля міськради з самого ранку багато: кілька десятків. В основному, це жінки старшого та середнього віку, пенсіонери, які мешкають у багатоквартирних будинках.

Зібралися люди спочатку на вулиці, а потім піднялися на другий поверх міської ради, де їх чекали міський голова Юрій Зарко, його заступник Олександр Кожухов та начальник КП БМП «Теплосеовіс Білопілля» Валерій Низовий.

За словами Білопільского міського голови Юрія Зарка, у результаті майже двогодинних дебатів присутні домовились, що міська рада від імені мешканців, за підтримки депутатів міської ради, підготують звернення до Кабінету Міністрів України та президента України щодо вирішення питання покриття субсидіями реальних витрат мешканців міста на комунальні послуги та здійснення коригування тарифів.

Також до керівництва Білопільської міської ради з офіційним листом звернулася депутат Сумської обласної ради Наталія Калініченко, в якому просить пояснити, на підставі яких документів здійснюються нарахування комунальних послуг і коли чекати перерахунків. Про це вона повідомила на своїй сторінці у ФБ.

Про подальші кроки міської ради та теплопостачальників — у наступних новинах.


Джерело статті: “http://debaty.sumy.ua/news/utilities/bilopilchani-prijshli-do-meriyi-cherez-visoki-tarifi-video”

©1info.net