Ще один ірпінський педагог представить Київщину на конкурсі “Учитель року – 2020”

17 Січня 2020



Учителя історії та правознавства Ірпінської ЗОШ №13 Козак Іван Федорович переміг у ІІІ етапі ІІ туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020” у номінації “Історія”. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Об этом сообщает http://person-sp.com


Маємо ще одну перемогу на педагогічній ниві. Учора на базі КНЗ КОР “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” відбувся ІІІ етап ІІ туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020” у номінації “Історія”. Вітаємо ПЕРЕМОЖЦЯ – учителя історії та правознавства Ірпінської ЗОШ №13 Козака Івана Федоровича!”, – розповів Маркушин.


“Професіонал своєї справи, креативний, творчий, відповідальний, обізнаний в інноваційних та методичних прийомах і техніках, з величезною любов’ю до своєї справи – він став справжнім відкриттям цьогорічного конкурсу професійної майстерності! Бажаємо переможцю гідно представити Київщину у фіналі!” – додав Олександр Маркушин.


Нагадаймо, днями директор Ірпінського НВО “ІЛІТ-МАН” Леся Харітоненко перемогла в обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року – 2020” у номінації “Зарубіжна література”. Леся Харітоненко стала кращою у своїй справі на Київщині і тепер представлятиме нашу область на ІV всеукраїнському етапі конкурсу.


А учителька початкових класів Ірпінської СЗОШ №12 Бондарчук Євгенія Василівна зайняла почесне ІІ місце у фіналі обласного етапу конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року 2020” в номінації “Початкова освіта”.


Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!


Джерело статті: “https://irpin.news/shche-odyn-irpins-kyy-pedahoh-predstavyt-kyivshchynu-na-konkursi-uchytel-roku-2020/”

©1info.net