Увечері п’ятниці, 17 січня, у Солом’янському районі Києва почала горіти клініка краси “Амазонка”, яка розташована на проспекті Лобановського, 29б.

Об этом сообщает http://aceupmysleeve.net




З даху і дверей будівлі виривався густий дим. Його клуби затягнули багатоповерхівку, яка стоїть поруч, змусивши її жителів покинути квартири і вийти на вулицю, повідомляє “Інформатор”.


Пожежа почалася близько 22:30.




У цей час всередині перебував лише охоронець. За його словами, він вийшов на вулицю покурити, а після повернення помітив сильне задимлення всередині. Коли на місце прибули пожежники, то клініка вже була схожа на киплячий чайник: дим виривався навіть з щілин в стінах. На місце прибула і власниця закладу, але вона лише розвела руками, не розуміючи, що і чому могло загорітися в її клініці.




Рятувальники розкрили чорний вхід у приміщення, адже осередок пожежі був у підвалі. Потрапити туди було можливо лише за допомогою кисневих масок. Приблизно о 23:40 вогонь вдалося локалізувати на площі 25 квадратних метрів і близько півночі ліквідувати повністю. Для боротьби зі стихією залучили 3 одиниці пожежної техніки та близько 15 чоловік особового складу.


Джерело статті: “https://golosua.info/2020/01/18/u-kyievi-horila-klinika-krasy/”

©1info.net