Бій українського боксера за два чемпіонські пояси перенесли через коронавірус у Китаї

Постол провів протягом кар’єри 33 бої
Постол провів протягом кар’єри 33 бої

Поєдинок українського боксера Віктора Постола проти американця Хосе Раміреса за чемпіонські пояси за версією WBC і WBO в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг), які належать американцеві, перенесено, повідомляє промоутерська компанія Top Rank на сторінці у Twitter.

Об этом сообщает http://x-rest.com.ua

Бій мав відбутися 1 лютого в Китаї, але його перенесли через епідемію коронавірусу.

Top Rank пише, що бій відбудеться, але в новому місці та іншого дня. Деталі будуть відомі пізніше.


JUST ANNOUNCED: The Feb. 1 Junior Welterweight title fight between unified champ José Ramírez and Viktor Postol in has been postponed due to the coronavirus outbreak in China.
#RamirezPostol will be contested at a date and venue to be determined. Stay tuned fight for updates.

— Top Rank Boxing (@trboxing) January 24, 2020

Постол уже володів поясом за версією WBC у першій напівсередній вазі, але в червні 2016 року зазнав поразки в бою з американцем Теренсом Кроуфордом і втратив чемпіонський титул.

Українець почав професійну кар’єру 2007 року, за той час провів 33 бої, здобув 31 перемогу, 12 із яких нокаутом, а також зазнав двох поразок.

Рамірес провів перший бій у 2012-му. Загалом американець провів 25 поєдинків, перемігши в усіх, 17 разів нокаутом.

Уперше новий тип вірусу, що спричиняє атипову пневмонію, було підтверджено 31 грудня 2019 року в Ухані (Китай) – місті, населення якого становить понад 11 млн осіб. На 24 січня кількість жертв коронавірусу 2019-nCoV в Китаї сягнула 26 осіб.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/sport/-bij-ukrajinskogo-boksera-za-dva-chempionski-pojasi-perenesenij-cherez-koronavirusa-v-kitaji-1484129.html”

©1info.net