У Годилові та Чепоносах Чернівецької області горіли житлові будинки


11 лютого 2020 року на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Годилів Сторожинецького району. Власник сповістив, що горить його житловий будинок.

Об этом сообщает Роспрес

Пожежа виникла у котельні в підвальному приміщенні будинку. За попередніми висновками фахівців, її причиною стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації котла. Від високої температури зайнявся утеплювач опалювального трубопроводу. В приміщенні утворилося щільне задимлення, тому рятувальники, що прибули на виклик, працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши будинок. Полум’я знищило утеплювач опалювального трубопроводу, пошкоджено котел і меблі, повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Уночі 12 лютого у селі Чепоноси Хотинського району також горів житловий будинок. Пожежа виникла на горищі, ймовірно, через коротке замкнення електромережі. Власник помітив пожежу вже тоді, коли полум’я охопило повністю перекриття будинку та дісталося покрівлі.

На місце події за викликом направили рятувальників 7 державної пожежно-рятувальної частини міста Хотин та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Недобоївці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 80 кв. м, врятувавши від знищення житловий будинок та попередивши перекидання полум’я на сусідній будинок. Вогонь знищив перекриття будинку, де виникла пожежа, домашні речі, пошкодив меблі.


Джерело статті: “https://pogliad.ua/news/bukovina/u-godilovi-ta-cheponosah-cherniveckoyi-oblasti-gorili-zhitlovi-budinki-384565”

©1info.net