Нардепка Василевська-Смаглюк: Коронавірус – це маркетинговий хід, але про всяк випадок я запаслася респіраторами

Деякі депутати від "Слуги народу" підозрюють, що у світі є змова виробників масок
Деякі депутати від "Слуги народу" підозрюють, що у світі є змова виробників масок

Депутатка Верховної Ради від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк вважає, що китайський коронавірус є маркетинговим ходом, спрямованим на те, щоб продати побільше медичних масок. Про це вона заявила в ефірі телеканала "Наш" 12 лютого.

Об этом сообщает Руспрес

"У нашій фракції поділилися депутати на два табори: одні вважають, що коронавірус – це дійсно загроза, а другі – що це маркетинговий хід, щоб продати побільше масок. Я належу до другої категорії. Вважаю, що це маркетинговий хід, але про всяк випадок запаслася респіраторами – купила 10 штук по 150₴ Щоб було", – сказала політикиня.

За її словами, на останньому засіданні Кабінету Міністрів України тема коронавіруса не лунала і "це заспокоює".

ВІДЕО
Відео: НАШ / YouTube

Василевська-Смаглюк до обрання в Раду була журналісткою телеканала "1+1".

Уперше новий тип коронавірусу, який зумовлює атипову пневмонію, було підтверджено 31 грудня 2019 року в китайському місті Ухань.

30 січня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила спалах коронавірусу 2019-nCoV медичною надзвичайною ситуацією, що має міжнародне значення.

Станом на 13 лютого в Китаї від коронавірусу померли 1369 осіб. Протягом доби було зареєстровано 14 840 нових випадків захворювання.

11 лютого Всесвітня організація охорони здоров’я назвала хворобу, зумовлювану новим коронавірусом, Covid-19.

В Україні через спалах китайського коронавірусу попит на медичні маски виріс у 50 разів, а самі вони подорожчали вдвічі, до 4 грн за штуку, повідомив засновник мережі "Медтехніка+" Олексій Давиденко.

Підтверджених випадків інфікування 2019-nCoV в Україні немає.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-nardep-vasilevska-smagljuk-koronavirus-tse-marketingovij-hid-ale-na-vsjak-vipadok-ja-zapaslasja-respiratorami-1486903.html”

©1info.net