В Індії загальнонаціональний карантин продовжили на два тижні. Це найбільш масовий обмежувальний захід у світі

Як передає BBC, відповідне рішення міститься в оновлених вказівках індійської влади з протидії епідемії коронавірусу, оприлюднених 1 травня.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Крім того, на території Індії вводять класифікацію зон відповідно до загрози інфікування SARS-CoV-2. Найбільш небезпечні ділянки позначатимуть як «червоні», тоді як «зеленими» вважатимуться ті території, де нових випадків зараження не фіксуватимуть протягом 21 дня.

У міністерстві внутрішніх справ Індії, відповідальному за позначення цих зон, повідомили, що оновлюватимуть інформацію про них раз на тиждень.

Нагадаймо, загальнонаціональний карантин в Індії ввели з 24 березня після того, як кількість випадків інфікування коронавірусом почала зростати.

Карантин передбачає заборону на всі види пересування повітряним і залізничним транспортом, а також призупинення роботи шкіл, закладів харчування і релігійних місць.



Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/v-indiyi-zagalnonacionalnij-karantin-prodovzhili-na-dva-tizhni-ce-najbilsh-masovij-obmezhuvalnij-zahid-u-sviti”

©1info.net