Дощі, грози та до 27 градусів тепла — прогноз погоди на п’ятницю в Україні

Дощі, грози та до 27 градусів тепла — прогноз погоди на п’ятницю в Україні
Дощі, грози та до 27 градусів тепла — прогноз погоди на п’ятницю в Україні

У п’ятницю, 29 травня, в Україні буде хмарна з проясненнями погода, синоптики також обіцяють дощі, місцями грози, вночі у Рівненській, Житомирській та Вінницькій областях місцями очікується сильний дощ, у південних областях без істотних опадів.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер північно-східний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, у західній частині пориви до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 8-13°, а вдень повітря прогріється до 14-19°, у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях очікується до 22-27° тепла.

У Київській області та столиці 29 травня вночі прогнозують помірний, вдень невеликий дощ. Температура по області вночі 8-13°, вдень 14-19°. У Києві температура вночі становитиме 10-12°, а вдень 16-18° тепла.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, що в Україні цього року буде тепле літо, яке буде супроводжуватися як періодами спеки, так і періодами незначних похолодань.

Відео 18 градусів тепла: в Антарктиді зафіксували новий температурний рекорд

Аргентинські вчені зафіксували в Антарктиді трохи більше +18 градусів. Такого не було останні 59 років, відколи вони ведуть спостереження. Унаслідок потепління в Антарктиці вже відколовся айсберг завбільшки в майже 10-поверховий будинок. Більше читайте тут

18 градусів тепла: в Антарктиді зафіксували новий температурний рекорд
ТСН. 16:45
  • Facebook 4
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/doschi-grozi-ta-do-27-gradusiv-tepla-prognoz-pogodi-na-p-yatnicyu-v-ukrayini-1555542.html”

©1info.net