Бійка українських нардепів у Раді стала рекламою театру в Бельгії: фото і несподіване пояснення

Королівський оперний театр Ла Монне в Бельгії в якості ілюстрацій до реклами свого нового сезону вибрав фото і відео бійок депутатів Верховної Ради України.

Об этом сообщает Преступная Россия


Так, відповідні плакати з’явилися на вулицях Брюсселя.


В якості основної зовнішньої реклами піар-служба державного бельгійського театру був обраний знаменитий кадр бійки члена партії "Свобода" Ігоря Мірошниченка з представниками забороненої в Україні Комуністичної партії. Також в промо використано відео, як депутат Олег Барна виносив прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з-під трибуни парламенту.


На тлі графічних матеріалів з українського парламенту на плакатах театрального сезону є напис Once Upon Now ("Одного разу зараз").



Пізніше в театрі роз’яснили, що таке промо пов’язано з тим, що людство увійшло в нове десятиліття, яке нібито характеризується політичною та соціальною нестабільністю в усьому світі.


"Ми не можемо відвернутися від насущних проблем, що стоять перед сучасним суспільством", — зазначили в театрі.



Як повідомляв "Апостроф", раніше в парламенті Вірменії сталася масова бійка між представниками правлячої партії і опозиції. Причиною послужило те, що один депутат назвав іншого "дядьком".


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/culture/2020-06-03/draka-ukrainskih-nardepov-v-rade-stala-reklamoy-teatra-v-belgii-foto-i-neojidannoe-obyyasnenie/199165”

©1info.net