У Москві збираються скасувати пропускний режим, введений через коронавірус – ЗМІ

Росія посідає третє місце у світі за загальною кількістю підтверджених випадків коронавірусу
Росія посідає третє місце у світі за загальною кількістю підтверджених випадків коронавірусу

Влада Москви (Росія) має намір скасувати дію пропускного режиму, введеного 15 квітня через епідемію коронавірусу. Про це 7 червня повідомило агентство "Інтерфакс", посилаючись на джерело, знайоме із ситуацією.

Об этом сообщает Компромат РУ

Обмеження, заявив співрозмовник, планують зняти у два етапи – з 10-го і 15 червня. Скасувати необхідність отримання електронного пропуску для пересування містом збираються на другому етапі.

Джерело агентства додало, що плановане послаблення карантинних заходів ще обговорюють у міській адміністрації. Серед планованих послаблень – запуск роботи перукарень і кафе, а також скасування прогулянок за графіком.

"Інтерфакс" нагадує, що минулого тижня мер Москви Сергій Собянін заявляв про намір оприлюднити план послаблення карантину до 8 червня. Він анонсував, що ці послаблення матимуть "радикальний характер".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу пандемією. Станом на 7 червня у всьому світі коронавірусом заразилося 6,92 млн осіб, померло понад 400 тис., видужало 3,1 млн, повідомляє Університет Джонса Гопкінса, який відстежує поширення захворювання.

У Росії, за даними міністерства охорони здоров’я країни, заразилося понад 449 тис. осіб (191 тис. – у Москві), померло 5,5 тис., видужало 212 тис.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/-u-moskvi-zbirajutsja-skasuvati-propusknij-rezhim-vvedenij-cherez-koronavirusa-zmi-1503265.html”

©1info.net