Депутат міськради заявив, що влада Дніпра за бюджетні кошти рекламує свою нову партію

Депутат міськради заявив, що влада Дніпра за бюджетні кошти рекламує свою нову партію
Депутат міськради заявив, що влада Дніпра за бюджетні кошти рекламує свою нову партію

У Дніпрі міська влада на вуличних бордах проводить нібито рекламну кампанію так званої "партії мерів" за рахунок коштів бюджету.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про створення партії, до якої увійдуть мери Дніпра, Чернівців, Житомира та Миколаєва, нібито буде оголошено в п’ятницю. Вона матиме назву "Пропозиція". Про це в середу, 17 червня, заявив депутат Дніпровської міської ради Олександр Купрієнко на своїй сторінці у Facebook.

"Новий поворот у бордовій кампанії команди Корбана/Філатова "Людей Пропозиції", або як вони рекламують вже навіть свою партію за наш рахунок. Тобто Корбан і Філатов за допомогою виведених з бюджету і городян Дніпра грошей пообіцяли допомогти мерам невеликих обласних центрів. І деякі погодилися. Це спроба створити таку собі міні-всеукраїнську партію на місцевих виборах з прицілом на парламентську кампанію", — написав він.

Все місто, за інформацією Купрієнка, зараз обвішане бордами реклами програми каналу "ДніпроТВ" "Людей Пропозиції". На них зображені урядовці мерії або близькі до Філатова люди.

"Канал "ДніпроТВ" отримує 18 млн грн у цьому році на своє утримання з наших кишень. Тобто з бюджету міста. За наші з вами 18 млн грн Корбан/Філатов розвішують борди з завуальованою рекламою своєї нової партії "Пропозиція". Вдумайтеся. Борди і так належать їм. Канал і так отримує гроші з бюджету міста. Та вони, рекламуючи свою ж партію, виводять собі ж на рахунку гроші з наших кишень. Говорити про те, що ці гроші могли б піти на підтримку підприємців, ОСББ тощо навіть немає сенсу", — додав Олександр Купрієнко.

❗Новый поворот в бордовой кампании команды Корбана/Филатова "Людей Пропозиції" или как они рекламируют уже даже свою…

Опубликовано Александром Куприенко Среда, 17 июня 2020 г.

Нагадаємо, що мери українських міст проводили перемовини щодо можливого створення власної партії для участі у місцевих виборах. Зокрема, у відповідній відеоконференції, ініціатором якої став міський голова Києва Віталій Кличко, були присутні мер Дніпра Борис Філатов, а також ще кілька мерів великих міст. Від Харкова та Одеси були представлені не міські голови, а їхні представники. Також на цій конференції начебто були і представники колишнього прем’єра Володимира Гройсмана.


Джерело статті: “https://tsn.ua/politika/deputat-miskradi-zayaviv-scho-vlada-dnipra-za-byudzhetni-koshti-reklamuye-svoyu-novu-partiyu-1567828.html”

©1info.net