Поки що зарано говорити про підвищення зарплат депутатам — Разумков

Спікер також додав, що заробітні плати депутатів "навіть трохи зросли" / фото УНІАН
На думку спікера ВР, це питання повинно бути пов’язане зі зростанням економіки, ВВП, добробуту громадян та розвитком держави.

Спікер також додав, що заробітні плати депутатів "навіть трохи зросли" / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначає, що поки що зарано говорити про підвищення зарплат народним депутатам.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, відповідаючи на питання щодо доцільності підняття зарплати депутатам.

Об этом сообщает Алексей Пивоваров

"Я вважаю, що повинен бути гідний рівень оплати праці. Але повинен бути гідний рівень оплати праці всіх… Мені здається, що на рівні тієї заробітної плати, яка є в державі, на рівні тієї мінімальної заробітної плати, яка сьогодні є у наших співгромадян, говорити про підвищення заробітної плати для народних депутатів, — поки що зарано, м’яко кажучи", — зазначив голова ВР.

Він вважає, що це питання повинно бути пов’язане зі зростанням економіки, ВВП, добробуту громадян та розвитком держави.

"А сьогодні говорити виключно про себе — я думаю, що це не зовсім правильно. І з економічної, і з політичної, і з моральної точки зору", — сказав Разумков.

Спікер також додав, що заробітні плати депутатів "навіть трохи зросли". "Моя заробітна плата за рік зросла на 3 тисячі гривень, якщо я не помиляюся. Тому що є індексація", — розповів він.

У той же час, наголосив Разумков, порушувати нині питання про якесь значне зростання зарплати депутатів — це "неправильно і не на часі".

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram



Джерело статті: “https://www.unian.ua/m/politics/poki-shcho-zarano-govoriti-pro-pidvishchennya-zarplat-deputatam-razumkov-novini-ukrajina-11048270.html”

©1info.net