Трамп може піти на оборудки з Путіним, залежно від його становища — Клімкін

REUTERS/Carlos Barria

Об этом сообщает Преступная Россия

Дональд Трамп

REUTERS/Carlos Barria


Екс-міністр закордонних справ України Павло Клімкін в інтерв’ю Радіо НВ заявив, що президент США Дональд Трамп може піти на різні оборудки з президентом Росії Володимиром Путіним, якщо цього вимагатиме його становище.

«Я вважаю, що він може піти на різні „сдєлкі“ з Путіним, в залежності від того, як він буде їх бачити і як він буде бачити своє становище. Якщо він виграє ще раз, у нього не буде моментів, які його обмежують, оскільки це буде чотири роки, щоб залишитися в історії. Він буде намагатися руками і ногами», — зазначив Клімкін.

За його словами, Україна може впливати на цей процес через республіканську партію та її донорів, через лідерів громадської думки та двопартійну підтримку.

Читайте також:
  • «Все це чистий маразм». Клімкін — про ідею Путіна провести саміт Ялта-2 серед країн-постійних членів ООН
  • «Це питання нашого існування». Україна повинна допомогти Білорусі збудувати проєвропейську модель — Клімкін

Нагадаємо, у США активно йдуть передвиборчі перегони між чинним президентом, кандидатом від республіканської партії Дональдом Трампом та демократом Джо Байденом. Через протести, пов’язані із вбивством афроамериканця Джорджа Флойда поліцейским, та пандемію коронавірусу Джо Байден наразі обходить Трампа у соцопитуваннях.

Президентські вибори у США призначені на 3 листопада.

Читайте також:
Кілок у серце. Як початок правління Джо Байдена в США може стати кінцем путінського режиму в РФ — аналітика Івана Яковини
Редактор: Діана Ковальова

Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/tramp-mozhe-piti-na-oborudki-z-putinim-zalezhno-vid-yogo-stanovishcha-pavlo-klimkin-ostanni-novini-50095914.html”

©1info.net