Зеленський у новорічному привітанні закликав українців до єдності

Президент України Володимир Зеленський у новорічному привітанні закликав українців до єдності, незалежно від уподобань, ідеалів чи мови спілкування.

Об этом сообщает http://samoychka.org

«У нашому паспорті не вказано правильний чи неправильний українець. Немає строки патріот, малорос, ватнік чи бандерівець. Там написано: громадянин України. Який має права та обов’язки. Ми з вами дуже різні. Так, хто ж ми? 73 відсотки, які обрали президента? 25, які його не сприймають? Чи ті, хто не ходив на вибори?» – запитав Зеленський.

«Дорогі українці! У новому 2020-му році я бажаю всім нам поважати один одного. Бути здоровими, мати достаток і багато приводів посміхатись. Бажаю всім гарно відпочити, виспатись, не переїсти і, звичайно, легкого та приємного головокружіння на ранок. А ще, давайте пам’ятати, що любити Україну – означає любити всіх українців», – сказав президент України.

Перед оприлюдненням новорічного звернення Зеленський 31 грудня мав телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Очільники держав привітали один одного з прийдешніми святами і проведеним взаємним звільненням утримуваних осіб, що відбулося 29 грудня, повідомляє Офіс українського президента.

За повідомленням, сторони також привітали укладення контракту на транзит російського газу територією України, підписаного 30 грудня.

У пресслужбі Кремля уточнили, що телефонна розмова відбулася з ініціативи української сторони.



Джерело статті: “https://www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyj-novyj-rik-zvernennya/30354294.html”

©1info.net