«Наївна гра у «ми всє за мір» – це прикрий Ваш суїцид»: Яніна Соколова прокоментувала звернення Зеленського

Українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова у своєму Facebook прокоментувала новорічне звернення президента України Володимира Зеленського.

Об этом сообщает http://xpress-money.net

"Війну з Росією, Володимир Зеленський, можна закінчити у два способи.

1 – виграти

2 – програти.

Наївна гра у «ми всє за мір» зі взаємними привітаннями з новим роком – це прикрий Ваш суїцид.

КВК ніколи не обіграє КДБ.

Я зараз суто про рівень стратегії.

Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп – і перехитрити сусіда?

Ну… Путін не Юзік. Нємножка іной псіхатіп і мізки. Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тис. громадян якої цей пан ганебно вбив", – написала Соколова.

Українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова у своєму Facebook прокоментувала новорічне звернення президента України Володимира Зеленського.

Журналістка доповнила, що різниця, як названа вулиця, "бальшая". Соколова вказала, що країну об’єднує "не бумажка і асфальт", а "спільна національна ідея, самоідентифікація, боротьба з ворогом, який калічить та знищує наших солдат, розуміння ходу власної історії, категоричність до будь-якого зазіхання на все українське всередині та ззовні, цінність мови і культури, особистостей, які змінили хід історії у боротьбі за незалежність та суверенність".



Джерело статті: “https://uainfo.org/blognews/1577894332—nayivna-gra-u-mi-vse-za-mir-tse-prikriy-vash-suyitsid-yanina.html”

©1info.net