Патрульні розповіли, як для них минула новорічна ніч та які були порушення (12 фото)

Новорічна ніч 2020 року в Україні минула без особливих правопорушень. Упродовж 1 січня патрульні поліцейські відпрацювали 2716 викликів, із них 335 повідомлень надійшло від громадян про порушення тиші.

Об этом сообщает http://pozitivnosti.net

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у Facebook.

"На нічну зміну заступило 2040 охоронців порядку. Поки ви святкували – патрульні стежили, аби ніщо не завадило вам безпечно відпочити. Ми забезпечували публічну безпеку та правопорядок на вулицях, центральних площах наших міст, патрулювали автодороги України", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зміна минула без особливих порушень публічної безпеки. Також патрульні з усієї України поділилися світлинами з нічного чергування. При цьому, вони закликали україців святкувати новорічні свята відповідально.

А як же пройшла новорічна ніч для патрульних? Поки ви святкували – патрульні стежили, аби ніщо не завадило вам…

Опубликовано Патрульна поліція України Среда, 1 января 2020 г.

Нагадаємо, у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня правоохоронці працювали в посиленому режимі у місцях проведення святкових заходів. На території України було заплановано загалом 910 святкових заходів у 702 населених пунктах.



Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/patrulni-rozpovili-yak-dlya-nih-minula-novorichna-nich-ta-yaki-buli-porushennya-1468140.html”

©1info.net