«Елітна» вінницька гімнастка привезла «срібло» з Люксембургу


Юна вінницька художня гімнастка Поліна Демченко вдало представила наш регіон на престижному міжнародному турнірі в Люксембурзі. Вона зайняла 4-е місце в багатоборстві і здобула срібло у вправі із м’ячем, повідомляє Vlasno.info.

polina demchenko4

У Люксембурзі змагалися дівчата із 20 країн світу. Вони представляли Ізраїль, Бельгію, Росію, Францію, Грецію, Німеччину, Єгипет, Україну тощо. З Вінниці була лише Поліна Демченко, вихованка спортивного клубу «Elite». Вона брала участь в категорії серед спортсменок 2008 року народження. Нашу спортсменку підтримувала на турнірі її тренер Дар’я Чернякевич.

polina demchenko3

– У Люксембурзі була дуже сильна конкуренція. Але Поліна впоралася із хвилюванням і показала свої найкращі якості. Вона – дуже працьовита і цілеспрямована гімнастка. Для Поліни це турнір був дуже важливим, і ми досягли хорошого результату! – коментує Дар’я Чернякевич.

polina demchenko5.jpg

Перед цим Поліна Демченко виступила на міжнародному турнірі із художньої гімнастики у місті Дубаї. 230 спортсменок із 17 країн світу з’їхались до Арабських Еміратів. Поліна Демченко посіла 2-е місце у багатоборстві і стала чемпіонкою у вправах із булавами.

polina demchenko1
polina demchenko2

Здобули в Дубаях медалі й інші вихованки клубу «Elite»:

Марина Какасян (3-е місце у багатоборстві, 2-е місце – у вправах із обручем), Єва Пинько – 3-е місце у багатоборстві, 2-е – у вправах з булавами, Єва Магельницька і Моніка Мамченко – 1-і місця у вправах без знаряддя.

Фото: надано Дар’єю Чернякевич


Джерело статті: “http://vlasno.info/suspilstvo/8/sport/item/33786-elitna-vinnytska-himnastka-pryve”

©1info.net