Жодної свободи українцям: Охлобистін заявивши, що «поняття про Україну» потрібно усунути

“Поняття про Україну” було придумане на початку минулого століття і його потрібно “усунути”. Таку думку озвучив одіозний російський актор та колишній священик Іван Охлобистін у програмі “православного олігарха” Константіна Малофєєва на каналі “Царгород”, – передає Духовний фронт України.

Міркуючи про майбутню російську імперію, Малофєєв не міг оминути питання України, яка, на його думку, має стати частиною цієї імперії. На що Охлобистін відповів: “Так звичайно. Я б усунув саме поняття про Україну. Це згубно. Воно було придумане на початку минулого століття.

Це був чистої води популізм. Вилився він у гігантську дах і у великі негаразди протягом всієї подальшої історії, у якісь дикості. Вони такі ж як ми, просто вони жителі півдня, просто гарячіші, просто їм не потрібно давати свободу. Вони будуть щасливі також з нами, як були у радянському союзі щасливими. Зайвих смертей і трагедій їм не потрібно.

З нами згодяться. Скажуть “Що за Україна? Яка? Де вона? Вона нещодавно… Вісь придумали. Стали мову вигадувати. Дикості якісь… Над нами весь світ сміється. Нам незручно за ближніх своїх, які Чорне море, на їхню думку, викопали. Жителі півдня. Що ж тут скажеш”. Видання наголошує, що в іншій ситуації годі було й звертати увагу “на цей брєд Охлобистіна”.

Альо він був озвучений на “православному” каналі під наглядом Малофєєва – людини, далеко не чужій Кремлю та оточенню патріарха Кіріла, яка є ідеологом і реалізатором різноманітних провокацій.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/266590-10-01.html”

©1info.net