Володимир Дантес розповів про перший найдорожчий подарунок для Наді Дорофєєвої

Володимир Дантес розповів про перший найдорожчий подарунок для Наді Дорофєєвої
Володимир Дантес розповів про перший найдорожчий подарунок для Наді Дорофєєвої

Український співак та чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, які наразі відпочивають у Домінікані, розповів про перший найдорожчий подарунок для коханої.

Об этом сообщает http://n-t-l.net

Так, Дантес зізнався, що раніше 100 доларів для нього була просто неймовірною сумою.

"В одну з наших річниць я зняв крутий номер в готелі "Опера" в Києві за 400 доларів на добу. У ньому ми провели цілий день і, як у фільмі "Кучерявка Сью", пішли в "Макдональдс", купили "Хеппі Міл" і їли в цьому дорогому номері. Було круто. Для мене це був найдорожчий тоді подарунок — це були практично всі мої гроші. Зате зараз, коли я дарую кросівки Balenciaga або сумку — це теж круто, але не ті відчуття, коли у тебе зовсім немає грошей", – розповів Дантес виданню PEOPLETALK.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва_2

Також виконавець зізнався, чи планує пара народжувати малюка.

"Періодично ми замислюємося про дітей, але для них потрібно мати час. Є такий стендапер Сергій Орлов, який одного разу сказав: "Я здивований, як люди намагаються зробити нових людей просто тому, що суспільство говорить, що потрібно робити нових людей". Потрібно думати про те, чи зможеш ти забезпечити їх увагою, матеріальним і всім іншим", – зізнався артист.

Нагадаємо, не так давно Володимир Дантес прокоментував пристрасний поцілунок з Дорофєєвою у кліпі "Лох".


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/volodimir-dantes-rozpoviv-pro-pershiy-naydorozhchiy-podarunok-dlya-nadi-dorofyeyevoyi-1476501.html”

©1info.net