У Київській області запустять будівництво бази для збірної України з футболу


Президент УАФ Андрій Павелко заявив про те, що в нинішньому році розпочнеться будівництво бази для збірної України з футболу.

Об этом сообщает http://mlm-master.org

"У травні ми презентуємо проект робіт по будівництву в Княжичах бази для молодіжної та національної збірних України, куди будуть прагнути кожен хлопчик і кожна дівчинка. Адже це мрія кожного з них. І на цей проект ми покладаємо великі надії", — наводить слова Павелка офіційний сайт УАФ.

Княжичі — село в Броварському районі Київської області України. Населення становить 5207 осіб.

Нагадаємо, збірна України в минулому році без поразок пройшла свою відбіркову групу на Євро-2020, обійшовши команди Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу.

Чемпіонат Європи пройде з 12 червня по 12 липня цього року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні, а матчі континентальної першості в зв’язку з 60-річчям заснування Євро відбудуться в різних містах Європи.

У групі підопічні Шевченка точно зіграють з Нідерландами і Австрією, а третя збірна визначиться в березні в плей-офф Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України визначилася з тренувальною базою на Євро-2020.


Джерело статті: “https://dt.ua/SPORT/u-kiyivskiy-oblasti-zapustyat-budivnictvo-bazi-dlya-zbirnoyi-ukrayini-z-futbolu-335963_.html”

©1info.net