Зеленський прийняв несподіване рішення щодо візиту на Всесвітній форум пам’яті Голокосту

Президент Володимир Зеленський і делегація України вирішили відмовитися від участі у Всесвітньому форумі пам’яті Голокосту.

Об этом сообщает http://ustav.top


Про це повідомляють на сторінці Офісу президента в Telegram.


Гарант зазначив, що після прильоту до Ізраїлю дізналися, що на форумі, через величезний інтерес до події, обмежена кількість місць і туди важко потрапити багатьом, хто пережив цю страшну трагедію.


"Вирішили передати моє місце і місця делегації України цим мужнім, унікальним людям. Преса повідомляє, що так само вчинили деякі міністри ізраїльського уряду. Вважаю, що це правильно. До того ж це жодним чином не відміняє вшанування пам’яті жертв однієї з найстрашніших трагедій ХХ століття делегацією України. Братимемо участь у всіх передбачених заходах і проведемо заплановані зустрічі з президентом, прем’єр-міністром і спікером Кнесету Держави Ізраїль", — йдеться в повідомленні.


Також в Офісі президента наголосили, що на основний захід повинні потрапити ті, хто на це більше заслуговує. Ті, хто скоїв найбільший подвиг — зберіг життя тоді, коли його практично неможливо було зберегти.


Як повідомляв "Апостроф", в Офісі президента України Володимира Зеленського заявили, що його зустріч з главою РФ Володимиром Путіним в рамках Всесвітнього форуму Голокосту в Ізраїлі зараз не запланована.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/politics/government/2020-01-23/zelenskij-prinyal-neozhidannoe-reshenie-po-vizitu-na-vsemirnyj-forum-pamyati-holokosta/186377”

©1info.net