Вибираємо мультиварку для домашнього використання

Ще кілька років тому мультиварки були великою рідкістю, і такий прилад можна було побачити далеко не на кожній кухні.

Згодом ця дивовижна новинка техніки зуміла завоювати прихильність багатьох сучасних господинь. Воно й не дивно, адже цей пристрій поєднує в собі безліч функцій. Мультиварка дозволяє не тільки заощадити час на приготуванні улюблених страв, але і може одночасно замінити кілька кухонних приладів.

Об этом сообщает http://glavgazeta.com

Сьогодні ми поговоримо про особливості вибору мультиварки. Давайте спробуємо з’ясувати, якими критеріями повинна відповідати така техніка.

Сучасна мультиварка: що вона собою являє?

Мультиварка — це побутовий прилад, який складається зі спеціальної чаші з керамічним покриттям і пластмасового корпусу з кришкою. На корпусі розміщений електричний циферблат. На кришці також є спеціальний отвір, через яке повітря заходить всередину і виходить пар. На циферблаті можна виставляти різну температуру. Температура виставляється в залежності від того, яке блюдо ви будете готувати. Циферблат також містить кнопки з різними режимами приготування.

В мультиварці готують абсолютно все. Каші, супи, м’ясо, десерти, плов. Тут навіть можна варити холодець і кисіль. Крім того, за допомогою мультиварки легко приготувати чудову випічку. І все це дуже швидко.



Джерело статті: “http://www.mukachevo.net/ua/news/view/860337”

©1info.net