Це вже не смішно: мережа вибухнула через скандальну заяву Ківи про українців

Висловлювання народного депутата з фракції "Опозиційна платформа — За життя" Іллі Киви, який назвав "тупим стадом" українців, які шанують пам’ять жертв Голокосту і при цьому вихваляють Шухевича і Бандеру, викликало бурю обурення в соцмережах.

Об этом сообщает http://ts-moscow.org


Користувачі мережі сумніваються в психічному здоров’ї народного депутата і цікавляться реакцією на такі публічні заяви Служби безпеки України.


Нагадаємо, народний депутат, використовуючи ненормативну лексику, зажадав від українців зайняти чітку позицію у своєму ставленні до Голокосту і "посібникам і союзникам нацистів Шухевичу і Бандері".


"Три класи. Буквар курив", "Потрібно швиденько лікувати цю особистість", "Палата номер шість", "СБУ! Ви де?" — коментують цей вислів нардепа Киви в соцмережі.








Як повідомляв "Апостроф", нардеп з "Опозиційною платформи — За життя" Ілля Кива, який 22 січня в Києві побив ветерана АТО, може отримати три роки позбавлення волі.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/politics/2020-01-28/eto-uje-ne-smeshno-set-vzorvalas-iz-za-skandalnogo-zayavleniya-kivyi-ob-ukraintsah/186857”

©1info.net