Ексфутболіст збірної України перевищив швидкість і нахамив поліцейським та журналісту (відео)

Той факт, що свого часу Сергій Валяєв був капітаном харківського «Металіста», не дає йому права порушувати закон — Ексфутболіст збірної України перевищив швидкість і нахамив поліцейським та журналісту (відео)
Той факт, що свого часу Сергій Валяєв був капітаном харківського «Металіста», не дає йому права порушувати закон — Ексфутболіст збірної України перевищив швидкість і нахамив поліцейським та журналісту (відео)
Той факт, що свого часу Сергій Валяєв був капітаном харківського «Металіста», не дає йому права порушувати закон
Вікіпедія


Сергій Валяєв обурений, що його покарали

Об этом сообщает http://chinovnic.info


41-річний екс-футболіст Сергій Валяєв, котрий свої найкращі роки провів, виступаючи в 2005-2012 роках за харківський «Металіст», вирішив повідомити у власних соцмережах, що перевищив за кермом швидкість і був оштрафований на 255 гривень.


Але не подумайте, що футболіст таким чином покаявся. Якраз навпаки – у викладеному відео він маніпулює, що перевищив швидкість на 12 кілометрів за годину, тоді як при обмеженні 50 км/год він їхав 82 км/год. І обурюється, що копи його зупинили і завадили комфортному пересуванню.



При цьому з відео можна зробити висновок, що з правоохоронцями Валяєв спілкувався по-хамськи. Як потім, уже під повідомленням, з журналістом Олександром Гапоненком. На зауваження, що простіше сплатити штраф, Сергій високо мірно відзначив: «Бракувало, щоб мене журналюги повчали».


Натомість інший відомий футболіст Денис Голайдо, який переїхав на Кримський півострів вже після того, як його анексувала Росія, колегу підтримав.


Зауважимо, що в 2008-2009 роках Валяєв зіграв три матчі і забив один м’яч у складі збірної України.


P.S. Футболіст Валяєв вилучив пост зі своєї сторінки. Але скрін-шоти не горять.


Читайте також: Екс-футболіст «Металіста»: Тайсон ще у нас відмовлявся тренуватися, ходив ображений

Джерело статті: “https://glavcom.ua/sport/news/eksfutbolist-zbirnoji-ukrajini-perevishchiv-shvidkist-i-nahamiv-policeyskim-ta-zhurnalistu-video-657394.html”

©1info.net