Toyota відновила роботу всіх своїх заводів у Китаї

Ілюстрація REUTERS
За словами представників компанії, зараз заводи працюють не на повну потужність.

Ілюстрація REUTERS

Японський автомобільний концерт Toyota відновив роботу всіх своїх чотирьох заводів в Китаї після того, як вона була призупинена через спалах коронавірусу.

Об этом сообщает Роспрес

Про це повідомляє РБК з посиланням на канал NHK.

У понеділок Toyota відновила роботу складального заводу в Ченду. Минулого тижня знову запрацювали заводи в містах Чанчунь, Гуанчжоу і Тяньцзінь.

Toyota планувала відновити діяльність своїх заводів в Китаї ще на початку лютого після вихідних з нагоди місячного Нового року. Однак потім терміни перенесли через продовження поширення коронавірусу в країні.

За словами представників компанії, зараз заводи працюють не на повну потужність.

Раніше експерти міжнародного рейтингового агентства Fitch попередили, що коронавірус COVID-19 може призвести до зниження продажів нових автомобілів в Китаї і порушити постачання по всьому світу.

За даними агентства, перебої з поставками, які виникли через припинення виробництва автомобілів і комплектуючих в КНР, можуть продовжитися до кінця лютого або початку березня.



Джерело статті: “https://www.unian.ua/economics/transport/10887101-toyota-vidnovila-robotu-vsih-svojih-zavodiv-u-kitaji.html”

©1info.net