В Індонезії планують розміщувати заражених коронавірусом на безлюдному острові


Влада Індонезії повідомило, що планує переобладнати колишній табір для в’єтнамських біженців на острові Галанг ​​в лікарню для пацієнтів з коронавірусом. Наразі табір є туристичною пам’яткою, однак він стане спеціалізованим медичним центром, пише The Jakarta Post.

Об этом сообщает Роспрес

Нова лікарня зможе прийняти до 1000 пацієнтів та буде відкрита вже протягом місяця.

"Сподіваємося, що цей план буде реалізований найближчим часом, і лікарню можна буде відразу ж використовувати, особливо якщо поруч з островом Галанг є інфіковані пацієнти", — заявили представники індонезійської влади.

У переобладнаному приміщенні планують зробити ізоляційні кімнати, а також карантинну зону. "Ми підготуємо 50 ізоляторів, оскільки протокол охорони здоров’я Всесвітньої організації охорони здоров’я передбачає, що 2% місткості лікарні повинні бути ізоляторами", — відзначили в уряді.

Раніше повідомлялось, що У громадян Індонезії зафіксували позитивний результат захворювання коронавірусом (COVID-19). Це перші підтверджені випадки захворювання в країні.


Джерело статті: “https://dt.ua/WORLD/v-indoneziyi-planuyut-rozmischuvati-zarazhenih-koronavirusom-na-bezlyudnomu-ostrovi-340743_.html”

©1info.net