На Гонти будують дорогу. Розповіли, що уже там встигли зробити


  • Марія ЛЄХОВА
  • 0
На Гонти будують дорогу. Розповіли, що уже там встигли зробити
  • За попередніми даними роботи триватимуть до кінця осені. Їх проводитимуть у два етапи.
  • На днях у фейсбук урбаніст та радник міського голови Віктор Перлов розповів про хід робіт.

— Тривають роботи з будівництва ділянки вулиці Гонти, яка раніше обривалась посеред поля. Вже укладено чорновий шар асфальту, залишилось укладання чистового шару, та облаштування тротуарів з велодоріжками і освітленням, — пише Перлов. — Ділянка поєднає вулиці Київська та Батозька (з виїздом на Липовецьку) та забезпечить транспортним сполученням вінницький індустріальний парк.

Об этом сообщает Russiangate

Торік, нагадаємо, міська влада оголосила закупівлю на будівництво нової дороги по Гонти: від Київської до Батозької. Крім дороги там зроблять тротуари, зливову каналізацію та велодоріжки. Роботи оцінили у 41 мільйон 514 тисяч гривень та зазначали, що роботи триватимуть до 30 листопада 2020 року. Остаточна сума робіт змінилася, вона становить 37 650 722,4 гривні.

— Цей інфраструктурний проєкт реалізуємо в комплексі – дорога, яка матиме дві смуги по 3,5 м, комунікації, тротуари, велодоріжка, — повідомляв у лютому місяці Моргунов. — Ціна — 37 мільйонів 650 тисяч гривень. Виконавцем робіт стало вінницьке товариство «Шляхбуд», яке до цього, зокрема, зробило реконструкцію вулиці Замостянської.

Тоді також показали, як виглядає зимовий ремонт цієї вулиці:


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/DTP/na-gonti-buduyut-dorogu-rozpovili-scho-uzhe-tam-vstigli-zrobiti-11059741.html”

©1info.net