»Були впевнені у своїй безкарності». Нардеп Монастирський повідомив, що після інциденту в Кагарлику проводять 43 експертизи

Монастирський: Вони навіть не намагалися приховати сліди цього злочину
Монастирський: Вони навіть не намагалися приховати сліди цього злочину

Голова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності та нардеп від "Слуги народу" Денис Монастирський заявив, що кількість підозрюваних щодо інциденту про зґвалтування у відділенні поліції в Кагарлику може зрости. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Об этом сообщает Московский репортер

Після засідання комітету Монастирський повідомив, що триває оцінювання кожного посадовця міського відділення поліції Кагарлика, "від керівника до чергового", на відповідність їхньої діяльності службовим обов’язкам, які вони мали виконувати.

"Працівники Кагарлицького відділення поліції були абсолютно впевнені у своїй безкарності. Вони навіть не намагалися приховати сліди цього злочину", — зазначив Монастирський.

Він розповів, що особисто був у цьому відділенні поліції і бачив сліди крові в одному з приміщень, які співробітники поліції навіть не пробували змити.

"Зараз проводять 43 експертизи, призначені у цій справі", – заявив народний депутат.

За його словами, затримані поліцейські не визнають, що скоїли злочини, і заявляють, що жінка сама погодилась на статевий зв’язок.

25 травня Держбюро розслідувань затримало двох співробітників Кагарлицького відділення поліції, яких підозрюють у катуваннях та зґвалтуванні жінки, а також у тортурах чоловіка.

За даними слідства, у ніч із 23-го на 24 травня двоє поліцейських у своєму службовому кабінеті побили і кілька разів зґвалтували жінку, яку викликали у відділення поліції як свідка. Окрім того, правоохоронці побили чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення.

Голова Нацполіції Ігор Клименко усунив від виконання обов’язків керівництво Кагарлицького відділення поліції і розформував підрозділ.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/society/-buli-vpevneni-u-svojij-bezkarnosti-nardep-monastirskij-povidomiv-shcho-pislja-intsidentu-v-kagarliku-provodjat-43-ekspertizi-1502516.html”

©1info.net